Este vârsta un impediment când vrei să-ți iei permisul?
Urmează să pleci cu mașina în concediu. Cum te pregătești?
30/06/2022
Cum te pregătești pentru prima ora de conducere?
08/07/2022

ESTE VÂRSTA UN IMPEDIMENT CÂND VREI SĂ-ȚI IEI PERMISUL

Înscrierea la școala de șoferi este adesea percepută ca fiind o activitate pentru adolescenți, aceștia așteptând cu nerăbdare împlinirea vârstei de 17 ani și 9 luni pentru a se înscrie la școala de șoferi și a obține permisul auto.
În timp ce adolescenții și persoanele în vârstă de până la 24 de ani reprezintă o mare parte dintre cursanții școlilor de șoferi, există, desigur, o mulțime de motive pentru care mulți oameni nu învață când sunt mai tineri să conducă și nu ajung să-ți ia permisul de conducere decât în a doua jumătate a vieții.
Pentru unii, motivele sunt de ordin financiar, aceștia fie nu dispun de resursele financiare pentru a suporta costurile cursurilor, fie nu dispun de un autoturism, astfel că li se pare lipsit de sens să obțină permisul de conducere, În timp ce alții amână momentul obținerii carnetului de conducere de teamă, teama de a nu se descurca în trafic, de a se expune unor situații periculoase sau de a nu putea stăpâni mașina.
Din experiența a zeci de mii de cursanți, nu există niciun motiv real pentru care decizia de a te înscrie la școala de șoferi la 40, 50 de ani să facă procesul de învățare sau obținerea permisului de conducere mai greu decât este perceput acest proces de către adolescenți.
Oamenii care s-au înscris la școala de șoferi mai târziu au declarat într-o proporție covârșitoare că această decizie le-a schimbat viața, oferindu-le libertatea și confortul de care aveau nevoie.
Prin urmare, nu este niciodată prea tărziu să te apuci de școala de șoferi!
La noi găsești instructori foarte bine pregătiți, de toate vârstele, ce se adaptează pe nevoile cursantului și pe modul acestuia de învățare și care au capacitatea de a potența punctele forte ale cursantului, lucrând constant pentru îmbunătățirea punctelor mai slabe.
Te așteptăm la înscriere la Sigur la Volan, pentru că meriți să preiei controlul asupra propriei tale vieți!

Sigur la Volan îți urează drum bun și în siguranță! Contează să ajungi întreg, nu mai repede!

Alte articole de pe blog : https://www.sigurlavolan.ro/blog/

Dacă încă nu ai devenit șofer, înscrie-te aici : https://www.sigurlavolan.ro/ 

Urmărește-ne pe Facebook aici :

https://www.facebook.com/sigurlavolan.iasi/

https://www.facebook.com/sigurlavolanbotosani/

https://www.facebook.com/scoaladesoferisv/

Facebook