Care sunt avantajele permisului de conducere? Sigur la Volan
Cum te pregătești pentru prima ora de conducere?
08/07/2022
Gravidă la volan : Întrebări, răspunsuri și sfaturi
12/07/2022

Dacă citești acest articol înseamnă că nu ești hotărât să obții permisul de conducere sau vrei să aflii ce beneficii mai poate aduce acesta.

În ziua de astăzi permisul auto a devenit o necesitate, nu mai este un vis sau ceva foarte greu de obținut. Ba din contră, majoritatea tinerilor îl obțin din prima, la împlinirea vârstei minime necesare.

Acum că ai înțeles cât de ușor poți obține permisul auto, am pregătit câteva avantaje:

Ai libertate de mișcare

 

Odată cu permisul auto ai putea uita de programul autobuzelor, de timpul pierdut pentru așteptarea unui mijloc de transport, de trezirea foarte devreme pentru navetă, de riscul pierderii unui autobuz ce trece rar prin zona în care sunteți.

Devii stăpân pe timpul și călătoriile tale. Tu decizi la ce oră pleci de acasă, unde vrei să te oprești, pe ce rută vrei să ajungi la destinație. Timpul călătoriei este mai scurt nefiind nevoie să oprești în fiecare stație.

Confortul

Confortul este foarte important în viața noastră. La volanul mașinii vei avea mereu scaunul reglabil rezervat, poate chiar încălzit în zilele friguroase și răcit în cele călduroase.
Mașina îți oferă un mediu izolat fonic de zgomotul de afară, protecție față de fenomenele meteo, temperatura optimă, muzica preferată sau știrile de ultimă oră, în plus, poți uita de mirosul neplăcut din mijloacele de transport pentru că tu alegi aroma favorită pentru odorizantul mașinii pe care o conduci.

Transportul cumpărăturilor, uneltelor sau a lucrurilor de care ai nevoie nu v-a mai fi o problemă după ce devii șofer. Poți avea mereu în mașină lucrurile de care ai nevoie, acestea rămânând în siguranță.

Dacă pleci în vacanță cu mașina, bagajele nu mai sunt o bătaie de cap. Nu trebuie să te gândești cum le vei transporta la hotel sau că există riscul să fie pierdut sau luat de altcineva. Vizitarea obiectivelor turistice devine cu mult mai eficientă, stabilind propriul traseu și propria durată de staționare.

Siguranța

Călătorind cu propriul mijloc de transport ai control deplin asupra vehicului. Ai putea evita accidente, iar în cazul unei coliziuni, sistemele de siguranță sunt concepute ca tu și pasagerii vehiculului să fiți protejați.

Avantaj la angajare

Permisul de conducere reprezintă cu siguranță un atu în CV-ul oricui. Nevoia de mobilitate a crescut atât de mult în ultimii ani, încât foarte multe joburi ( de la cele de conducere la cele de execuție) menționează foarte clar cerința de a avea permis auto. Cel mai frecventă cerere fiind permisul auto categoria B.

Deținerea permisului de conducere pentru categoriile C, CE sau D, vă permite accesul la mai multe locuri de muncă din domeniul transporturilor. Luând în considerare criza de șoferi, posesorii acestor permise pot primi salarii sau beneficii atractive.

Ai posibilitatea de a-ți spori câștigurile

Permisul auto îți poate aduce venituri suplimentare, iar pe timp de criză financiară acest fapt nu este deloc de neglijat.

Practic, permisul de conducere este o garanție că îți poți genera un venit stabil chiar și în cele mai grele timpuri. Pentru că mereu va fi nevoie de șoferi, fie pentru mașinile de taxi, pentru noile aplicații de ridesharing sau pentru livrări de cumpărături și mâncare

Mai mult, dacă ai un job stabil, dar vrei să adaugi un venit suplimentar în timpul liber, poți lucra în regim de part time, în weekenduri, înainte sau după program. Cele mai populare locuri de muncă fiind livrator de mâncare, taximetrist, sau șofer de ridesharing.

După ce ai aflat toate aceste avantaje, cu siguranță vei căuta școala de șoferi la care să te înscrii. Dacă nu ai o școală de șoferi SIGUR LA VOLAN în județ, am pregătit aici un alt articol în care te învățăm să alegi o școală de șoferi potrivită : https://www.sigurlavolan.ro/blog/

Dacă încă nu ai devenit șofer, înscrie-te aici : https://www.sigurlavolan.ro/ 

Urmărește-ne pe Facebook aici :

https://www.facebook.com/sigurlavolan.iasi/

https://www.facebook.com/sigurlavolanbotosani/

https://www.facebook.com/scoaladesoferisv/

Facebook